Поштовани стручни сарадници и сарадници,

надамо се да сте сви здраво и добро, да сте се лепо одморили и прославили празнике.
Сви смо пуно радили у претходном периоду, али на жалост, се нисмо окупљали на сусретима нашег удружења, због епидемилошке ситуације.
Но, то нас неће спречити да искорачимо и кренемо радно. Пред нама је нова динамична година у којој ћемо,верујемо, имати прилике да разменимо искуства уживо, окупљамо се, заједно радимо, али и да се дружимо и славимо професионалне успехе, достигнућа и лепе животне догађаје.

Стручни сусрети стручних сарадника и сарадника ПУ Србије су планирани да се одрже у термину од недеље 10. априла до среде 13. априла 2022. у хотел Цептер, у Врњачкој Бањи.

Поводом тога, шаљемо вам неколико важних информација:

1. Стари радови : уколико је ваш рад био уврштен у програм – молимо вас да направите процену и уколико сматрате да је приказивање рада и даље актуелно, то нам јавите и потврдите своје учешће. Уколико рад нећете презентовати или желите да га измените, такође вас молимо да нам јавите. Образац за пријаву/одјаву старих радова се налази у прилогу.
Молимо вас да га попуните и пошаљете на адресу: ponesiosmeh@gmail.com  до 01. марта 2022. године;

2. Нови радови: пријава потпуно нових радова је могућа, процедура је иста као и до сад, а образац за нове радове је у прилогу.
Рок за слање нових радова је 05. март 2022.

3. Смештај: Цене смештаја и котизације ће остати исте, тако да, уколико сте уплатити смештај и котизацију за период 28.-31.10. 2021. она ће важити и за нови термин, а уколико то нисте урадили, резервацију смештаја можете извршити преко хотела, а уплату котизације преко удружења.
Детаљне информације о котизацији и смештају вам се, такође, налазе у прилогу овог обавештења

Радујемо се априлу!

Срдачан поздрав,
Удружење стручних сарадника и сарадника предшколских установа Србије

 

 УСССПУС Информације о смештају и котизацији,

Врњачка бања 2022март 2022

Пријава нових радова за XIV сусрете стручних сарадника и сарадника ПУ Србије

Понуда хотела Цептер 2021-2022

Нови позив за учешће на конкурсу за избор нових радова, односно измене/одјаве раније послатих радова за XIV сусрете стручних сарадника и сарадника ПУ Србије