Цењење колегинице и колеге стручни сарадници и сарадници ПУ Србије, од јуче, 9.4.2020. на сајту Пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ постављена је нова страница под називом „Повежимо се, оснажимо се – у време Ковид-а 19“.

Повежимо се, оснажимо се – у време Ковид-a19

На овој страници у наредном периоду, кроз шест различитих секција, сви заинтересовани практичари, родитељи, али и шира јавност моћи ће да добију актуелне информације у вези са Ковидом – 19 и информације о већ започетом процесу континуираног грађења заједница учења практичара, повезивања и развијања дигиталних компетенција стручних сарадника,сарадника, васпитача и медицинских сестра васпитача у функцији остваривања континуираног професиоланог развоја и јачању компетенција за развијање савремених педагошких приступа у раду са децом.

Имаћемо прилику да поделимо и видимо инспиративне примере из праксе: нове рутине, коришћење животно-практичних ситуација и заједничке игре као прилика за учење у условима друштвене изолације, управљање стресом, прилагођавање променљивим околностима у погледу времена и места за игру (унутра и напољу), постизање баланса родитељства и радних обавеза родитеља, као и питања одговорног коришћења друштвених мрежа.

И наравно, посебан кутак намењем деци и родитељимa.

Позивамо вас да редовно посећујете ову страницу, и будете у кораку са актелним дешавањима у области предшколског васпитања и образовања у ситуацији ванредног стања.

Останите здраво!

#останитекући

 

 

Нова страница на сајту Пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ – „Повежимо се, оснажимо се – у време Ковид- а 19″“